Steinlegging og muring

Steinlegging og muring

En pen mur kan trekke opp helhetsinntrykket av en hage/tomt. Uansett hvilken type mur du vil ha, kan vi love deg at resultatet blir bra. En god grunnmur som ikke slipper inn fukt, er viktig for hele bygningen. Vi utfører steinlegging og muring i Akershus, Oslo og Østfold.

Steinlegging Akershus

Kantstein egner seg godt til gangstier og små uteplasser, og kan brukes som skille mellom plen og uteplasser. Brostein er en naturlig eller tilhugget stein som brukes til å lage brolegning. Steinlegging bidrar til en renslig, solid og slitesterk overflate på veier, fortau, torv og andre plasser, og ikke bare i Akershus. Vanligvis er brostein hugget av granitt, men diabas, sandstein, basalt og gneis har også vært brukt. Sett ditt personlige preg på hagen med steinlegging. Kantstein, heller og brostein kan forvandle en hage totalt.

Vi legger også fliser, innendørs og utendørs. Trenger du nye fliser på badet? I et baderom er det oftest flisene som utgjør hele førsteinntrykket. Dersom du skal pusse opp badet, er det naturlig å bytte ut disse. Du vil få et mer moderne utseende badeværelse hvilket vil gjøre boligen lettere å selge dersom dette er aktuelt. I tillegg får du et våtrom som er mer motstandsdyktig mot lekkasje og andre fuktproblemer. Fukt- og råteskader i våtrom er et velkjent, dyrt og uønsket fenomen. Ved legging av fliser i våtrom stilles det høye krav til både forarbeid og utførelse for å unngå akkurat dette. Snakk med oss for en utredning.

Ønsker du å bytte ut tapetet over kjøkkenbenken med glatte fliser for enklere renhold? Tapet er mer sårbar for fukt og flekker, og slites og eldes raskere enn fliser. Kjøkkenbenken er en arbeidsplass hvor kun sterke materialer holder i lengden. Derfor er det anbefalt med fliser.

Trenger du å bytte ut parketten i entréen med noe mer slitesterkt? Dersom du har tregulv i entréen har du sikkert opplevd at sand og grus utenfra tas inn med skoene og sliper ned lakken i gulvets overflate og lager stygge riper. Dette slipper du med fliser. Kontakt oss i dag for å bytte!

Kunne du tenke deg fliser på trappen og plattingen foran huset? Lekre fliser på plattingen og i trappetrinnene foran huset gir et eksklusivt og innbydende preg. Fliser er enkle å spyle av og kan holde i mange år dersom du har tak over dem. Hør med oss for mer informasjon.

Ønsker du tips og inspirasjon til planlegging før du skal pusse opp baderommet, kan du ta en titt på dette nettmagasinet.

steinlegging akershus

Gratis befaring!

Ring 913 89 287 i dag!